Mer om mig och mitt arbetssätt

I mitt arbete utgår jag alltid från behandlingar och terapiformer med solid vetenskaplig grund, främst kognitiv beteendeterapi (KBT). När vi inleder vår kontakt kommer jag först vilja genomföra en bedömning och kartläggning av vad det är som minskar din livskvalitet idag och sedan tillsammans med dig ta fram mål för vad du önskar uppnå med vår kontakt. Vi kommer att ha fokus på vad vi kan göra här och nu för att komma tillrätta med problem och du kommer att få verktyg av mig för att du ska kunna skapa den förändring du eftersträvar. I mitt arbete som din psykolog individanpassar jag psykologiska behandlingar för att just du ska få en så god effekt som möjligt. Oavsett problem kan du få en ökad livskvalitet. Givetvis följer jag Socialstyrelsens riktlinjer. Varmt välkommen!


Jag finns på Hammarbybacken 27 i Stockholm. 8 minuters gångavstånd från Gullmarsplan. 7 minuter med tunnelbana från Stockholms Centralstation.


Jag erbjuder även videosamtal.


Pris 1200 kr/timme. En besökstid är 60 minuter.


Du kan boka din tid hos mig via mail eller via kontaktformuläret här nedan. Det går också bra att avtala telefontid så ringer jag upp dig.

Kontakta mig